Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > X series
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 06-13-2016, 09:17 PM   #1
BigDee
1st Gear Newbie
 
Join Date: Jun 2016
Location: Ontario
Posts: 2
Question 2011 35d cluster panel swap



Hi guys! I recently purchased an American 2011 35d from someone. I would like to know if anyone can recommend somewhere to have the instrument cluster panel swapped over and programmed for a Canadian cluster panel. Or is the stealership my only option? Somewhere by Burlington or Hamilton would be preferred. I understand it's not something that is required. Just more of a preference. Thanks in advance!
BigDee is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2016, 07:18 AM   #2
Mikey83
3rd Gear Member
 
Mikey83's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Burlington
Posts: 361
Why do you need to change the cluster? its shows speed in kms just inside miles per hour and you can change idrive options to change miles to kms , F to C etc within it for everything else.
__________________
Current - 2011 E70 X5 3.5i
Sold

2003 745Li Titanium Sliver Metallic w/ Black Interior
21" OEM Style 128, Angel iBright V3 w/ Matching Fogs, H&R Springs, BTUM8000, LED Side/Front Markers, White Bulb Interior/License Plate,
Stealth Bulb Signals, 15mm Rear Spacers, ACS Style Roof and Trunk Spoilers, Debadged
Mikey83 is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2016, 09:54 AM   #3
Euro_E30
6th Gear Member
 
Euro_E30's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Mississauga
Posts: 1,682
I can program US to CDN conversions
__________________
Euro_E30 is online now   Reply With Quote
Old 06-22-2016, 12:17 PM   #4
Trekz
4th Gear Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Newmarket, Ontario
Posts: 835
I can also program us to Cdn in stoney creek

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Trekz is online now   Reply With Quote
Old 07-03-2016, 04:07 PM   #5
BigDee
1st Gear Newbie
 
Join Date: Jun 2016
Location: Ontario
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by Mikey83 View Post
Why do you need to change the cluster? its shows speed in kms just inside miles per hour and you can change idrive options to change miles to kms , F to C etc within it for everything else.
It's more for my wife since she uses it to drive the kids around. She would prefer just to see the km on the outside. We have changed the idrive options to kms and celcius as well. The cruise control displays in miles still for some reason.

Quote:
Originally Posted by Euro_E30 View Post
I can program US to CDN conversions
You're location is in Mississauga?

Quote:
Originally Posted by Trekz View Post
I can also program us to Cdn in stoney creek

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
We're located in Ancaster so you might be a more convenient option.
BigDee is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
35d, instrument cluster, panel

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2017